Limba RomanaEnglish

Octombrie 2015


Safety Roadshow 2015

In zilele de 13 si 14 octombrie 2015 a avut loc la Bucuresti prima editie din Romania a seminarului Safety Roadshow organizat de Airbus Helicopters Romania, cu sprijinul Airbus Helicopters Franta.

Actiunea a fost de un real succes, constituindu-se intr-un inceput eficient pentru colaborarea pe linie de siguranta aeronautica intre Airbus Helicopters Franta / Airbus Helicopters Romania, autoritatile aeronautice din Romania (Autoritatea Aeronautica Civila Romana, Centrul de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile, Ministerul Apararii Nationale) si organizatiile de operare si de intretinere ale elicopterelor.

In prima zi au avut loc discutii cu reprezentantii autoritatilor, stabilindu-se liniile directoare pentru viitoarea colaborare.

A doua zi, in fata a 37 de reprezentanti de la 9 organizatii, s-a prezentat un material privind abordarea de catre Airbus Helicopters a aspectelor legate de siguranta aeronautica de catre dl. Paul TEBOUL (Head of Aviation Safety, Training Academy West and Engineering, Airbus Helicopters), urmat de ateliere de lucru, in cadrul carora organizatiile si-au elaborat propriile Planuri de actiune pentru siguranta aeronautica.

Galerie Foto

© Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015

© Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015 © Safety Roadshow 2015Septembrie 2012


Aniversarea a 10 ani de existenta prin lansarea primului elicopter Puma Mk2 modernizat la Ghimbav

In cei 10 ani de activitate, compania noastra a devenit lider mondial in furnizarea de servicii de mentenanta, revizii si reparatii capitale pentru elicoptere.
Acest moment aniversar a fost marcat prin lansarea primului elicopter Puma Mk2 modernizat la fabrica de langa Brasov, aerovana apartinand Fortelor Aeriene Regale Britanice.

Galerie Foto

© AHRO © AHRO © AHRO © AHRO © AHRO © AHRO

© AHRO © AHRO © AHRO © AHRO © AHRO © AHRO

© AHRO © AHRO © AHRO © AHRO © AHRO © AHRO

Descarca

Comunicat de presa | Press release